Produkter för edelpa cl (2)

Ergyphilus® Atb

Ergyphilus® Atb

ERGYPHILUS® ATB är ett kosttillskott bestående av en unik synergi av 3 levande stammar. Det innehåller noggrant utvalda lactobaciller för deras egenskaper: Lactobacillus plantarum LMG P-21021 Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103 Lactobacillus acidophilus DSM 21717 Dess dosering av 7 miljarder bakterier per kapsel är specifikt utformad för att stödja intaget av antibiotika. ERGYPHILUS® ATB innehåller vitamin B3 som bidrar till att upprätthålla friska slemhinnor, inklusive tarmens. Nutergias expertis Garanti på 7 miljarder bakterier per kapsel. Förvaras svalt (+4°C) för att säkerställa produktens bevarande och kvalitet. Stammar som liknar de som naturligt finns i kroppen. Tolerans mot magsyra och gallsalter för att bakterierna ska överleva till tarmen. Revitaliserbara bakterier: de återfår liv vid kontakt med tarmmiljön. Revitaliserbara lactobaciller: 21 miljarder Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103: 9 miljarder Lactobacillus acidophilus DSM 21717: 6 miljarder Lactobacillus plantarum LMG P-21021: 6 miljarder Vitamin B3: 3,6 mg (22,5 % VNR*)
Ergyline

Ergyline

ERGYLINE består av vegetabiliska oljor från hampafrön och nattljus, utvalda för sin kvalitet och sitt rika innehåll av fleromättade fettsyror som är fördelaktiga för huden. Den innehåller också linfröolja. I denna innovativa formel bevaras fettsyrorna perfekt tack vare vitamin E och rosmarin med antioxidativa egenskaper. När rekommenderas det? ERGYLINE kan rekommenderas vid torr och känslig hud. Nutergias expertis Effektiviteten hos en olja är direkt kopplad till dess kvalitet: värme, raffinering och koncentration av oljor (kemiska processer) förändrar de essentiella fettsyrorna och gör dem inaktiva, till och med skadliga. Vårt laboratorium åtar sig att säkerställa den högsta renheten av sina oljor: • jungfruliga vegetabiliska oljor från första kallpressning; • fiskoljor utan bearbetning eller koncentration; • noggrann kontroll av avsaknad av föroreningar (dioxin, tungmetaller…). Jungfrulinfröolja: 1200 mg Jungfruhampolja: 640 mg Jungfruonagolja: 160 mg Vitamin E: 20 mg (167 % VNR*)